samling jan2024De stejle og krævende skråninger i Vejle-området er en ren lækkerbisken for landets bedste orienteringsløbere. Derfor sætter det danske orienteringslandshold kursen mod Vejle d. 11-14. januar 2024 hvor de vil afvikle årets første landsholdssamling.

Landsholdet skal træne i Vejles kuperede skove som forberedelse til EM i Ungarn, men de skal også træne på gode sprintkort som forberedelse til VM i Skotland.

Landsholdssamlingen afholdes med hjælp fra orienteringsklubben i Vejle, OK Snab, og klubben glæder sig over at kunne bidrage til landsholdssamlingen med gode og opdaterede orienteringskort. Landsholdet skal blandt andet træne på VM-kortet fra 2022, som blev brugt da hele verdenseliten løb VM-Sprint i Vejle midtby. Desuden har OK Snab mange dygtige korttegnere, som sørger for godt og opdateret kortmateriale i skovene.

Så der er god chance for at spotte Danmarks bedste orienteringsløbere i og omkring Vejle i den kommende weekend. Landsholdet har i alt 8 træningspas, hvoraf de fleste afvikles i de bynære skove, såsom Sønderskoven og Grejsdalen – og så træner de altså også i Vejle midtby.

OK Snab holder til huse ved Atletik Stadion og træner hver onsdag i sommerhalvåret rundt i Vejles skove. Klubben har en stor børne-/ungdomsafdeling samt en stor senior/voksen-afdeling. Hele klubben træner samme dag, og der er noget for alle - både nybegyndere og erfarne løbere. Se mere på vores hjemmeside www.oksnab.dk


 Sendt til Vejle Amts Folkeblad, 7.jan 2024. Med viste billede samt to mere (bla et af Jeppe Edvardsen i Landsholdstøj)