Klubben har meget forskelligt udstyr og materiel, som vi bruger, når vi arrangerer o-løb. Når vi ikke selv bruger det, låner vi det ud til andre klubber, så de kan lave nogle gode stævner. MEN hvis materiellet IKKE bruges til at lave o-løb, kan klubbens medlemmer godt låne det, og bruge det til private formål. Udlån kan dog kun ske efter aftale med klubbens materialeansvarlig, Anders Boysen, tlf. 53 13 43 89. Han har overblik over, hvilket udstyr og materiale, der skal bruges hvornår, og om andre (klubber) allerede har lagt billet ind på at låne det. Materiellet er naturligvis klubbens, så den har ubetinget førsteret. Derefter kommer andre o-klubber. Det skyldes, at vi nogle gange har brug for at låne udstyr af dem, og derfor skal stå på god fod med dem. Men mere vigtigt er det, at vi selv nyder godt af udlånet i form af gode stævner, og det skulle gerne holde priserne på stævnerne nede. Så derfor kan det desværre godt være, at du får "inddraget" tilladelsen selv du har været ud i meget god tid og oprindeligt fået lov til at låne noget. Men det er nærmest en teoretisk situation.

Det er meget vigtigt at du ikke først låner udstyret og bagefter informerer Anders Boysen om, at du har fjernet udstyret fra sin plads. Du skal have en aftale INDEN lånet.

Alle klubbens medlemmer kan låne materiellet. Men postenheder og andet dyrere materiel kræver, at man har været aktiv medlem i min. 2 år. Yderligere vil folk, der er aktive i klubbens arbejde, have fortrinsret.