O-Track

App'en "O-Track" kan hentes til både iOS- og android-tlf, og du orientere og finde vej direkte på mobilen. Du kan sammenligne dine vejvalg, når du har været til træning eller konkurrence. Og det hele er ganske gratis. 

Du vil kunne finde banerne fra den ugentlige træning i OK SNAB her, og mange af de andre O-klubber i området lægger også banerne fra træningsløb ind. Det er faktisk meget lærerigt og interessant at sammenligne vejvalg efter et løb eller en konkurrence på denne måde - så stor anbefaling om at få det sat op på telefonen/gps-uret!!

På O-Track kan du også vælge mellem Find vej-tilbud over hele landet og få både kort og baner frem på skærmen og komme afsted. Du kan vælge mellem forskellige sværhedsgrader og kalde en blå prik frem på skærmen, der fortæller dig, hvor du er.

Se vejledning her

 

MapRun

MapRun er et af de nyeste påfund indenfor orienteringssporten. MapRun muliggør Orienteringsløb ved brug af virtuelle poster. MapRun fungerer med Garmin-ur, og ellers kan du bruge din telefon.

se vejledning her

 

Livelox

Hvis du har tracket dit løb med GPS, kan du gense det, ved at lægge det i Livelox. Det gøres på www.livelox.com. Her kan du også se andres løb, og med et login, kan du se flere løb samtidig.
Du kan se Johns vejledning her

Livelox er den svenske pendant til O-track, og er desværre ikke gratis 

 

Læg GPS-tracks ind på kortet

Også med programmet QuickRoute kan du se, hvor du har været - og hvor hurtigt du løb.
Kortet skal foreligge som en billedfil - du kan f.eks. bare tage et foto af løbskortet. QuickRoute henter GPS-data direkte fra dit Garmin-løbeur. Derefter skal du bare placere start og slut og tilpasse banens størrelse til kortet. Man kan korrigere for små skævheder i kortet.