Salg af kortmateriale tilhørende OK SNAB

Orienteringsklubben SNAB har tegnet kort over følgende skove:

  • Haraldskær
  • Højen/Pedersholm, Vejle
  • Munkebjerg
  • Nørreskoven, Vejle
  • Sønderskoven, Vejle
  • Tirsbæk

Snab ligger ikke inde med et lager af kort, da næsten al træning og afvikling af stævner er baseret på kortfiler, der bliver brugt direkte til fremstilling af de ønskede kort med ruter.

Ønsker du et kort over de 2 kommunale nærskove Nørreskoven og Sønderskoven henvises til "Find vej i"

Det er muligt at købe kortmateriale over de kommunale skove, Nørreskoven, Sønderskoven, Højen/Pedersholm og Haraldskær, hvis du ønsker at afvikle orienteringsløb.
Det er normalt ikke muligt at købe kort over Munkebjerg og Tirsbæk, da disse skove er helt eller delvis private. Brug af private skove kræver, at man indhenter en tilladelse hos ejer/ejere, hvilket normalt kun er tilgængeligt for OK SNAB.

Vær opmærksom på, at anvendelse af kommunale skove kan kræve skovtilladelse, såfremt der er tale om et større deltager antal. Dette skal aftales med Vejle Kommune.

Det er muligt at købe Ocad eller pdf filer. Ocad filer kræver adgang til programmerne O-CAD og/eller CONDES. Pdf filer kræver adgang til Acrobat reader.

Kort til orienteringsklubber afregnes til max-priserne i DOFs kortreglement bilag 4.
For skoler i Vejle kommune stilles kortmateriale frit til rådighed, under forudsætning af at det kun bruges til undervisning og ikke til kommercielle formål eller videresalg. Klubben arbejder på at ensarte specielle kort til egentlig skolebrug. De første ventes klar til brug i foråret/sommeren 2015.

Alle rettigheder til ovenfor omtalte kort tilhører OK SNAB.
Kopiering eller videresalg af kort er forbudt.

Betaling for kort foregår ved indbetaling på konto i BG Bank: reg.nr. 1551 kontonr. 7256361.
Efter aftale kan fremsendes en faktura, såfremt dette er nødvendigt i henhold til organisationens regnskab.

Såfremt man ønsker at købe kort, skal man kontakte: Poul A. Christensen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)