DSC 8534 lilleOK Snab's Eva Örnhagen Jørgensen til tops på sin sidste DM Lang som juniorløber.

Årets DM Lang lå i hænderne på Eva's egen klub OK Snab, og Rosenvoldskovene på nordsiden af Vejle fjord lagde terræn til den store begivenhed. Et jomfrueligt terræn i orienterings-øjemed med stejle skrænter, et detaljeret kurvebillede nede ved vandkanten og frodig bevoksning. Med andre ord en karakteristisk Vejle-skov.

De lange baner gav godt med udfordringer til løberne, da de mange højdemeter gjorde sit for at udfordre løbernes fysik. Hvert et stræk var en udfordring i sig selv, og det stillede samtidig høje krav til teknikken. Eva Örnhagen Jørgensen var allerede undervejs på banen godt med og kunne overhale et par af konkurrenterne undervejs. Dog gav nogle poster sidst på bane udfordringer til teknikken, da terrænet skiftede karakter og blev mere lusket og fladt. Men på trods af de drilske passager løb Eva Örnhagen Jørgensen over målstregen med hurtigste tid og vinder dermed GULD i D20.

Det er samtidig Eva's sidste år som juniorløber, og det må siges at hun afslutter med manér. Stort tillykke til Eva - vi glæder os til at se, hvad det kan drives til som seniorløber.


 sendt til Vejle Amts folkeblad sammen med det viste billede og et af Eva i skoven