received 274834751991948 lilleOK Snab's fantastiske herrehold vinder GULD til DM Stafet 2023 og skriver dermed klubhistorie.

DM Stafet blev afviklet i skovene ved den fynske herregård Brahetrolleborg på midtfyn. Forud for DM Stafet var OK Snab's førstehold, bestående af Jeppe Edvardsen, Linus Agervig Kristianson og Magnus Dewett, ét af favoritholdene til guldet, men det var på ingen måder sikkert, at det ville falde ud til OK Snabs fordel.

Jeppe Edvardsen på førsteturen kommer ind umiddelbart efter strækvinderen. Dermed sendes Linus Agervig Kristiansson "på jagt", og det lykkedes ham på overbevisende vis at skabe et hul på 1:20min til de andre hold. Magnus Dewett løber derfor ud som første mand på sidsteturen og holder føringen det meste af banen. Efter publikumspassagen, hvor OK Pan's sidsteløber er foran, løber begge løbere imidlertid forkert til næste post - Magnus Dewett finder dog hurtigst tilbage på rette spor, og løber OK Snab's herrehold først over målstregen til en fantastisk GULD-medalje efter en super spændende dyst.

Stort tillykke til OK Snab's dygtige eliteløbere. Linus og Magnus er udtaget til det danske landshold til EM i oktober i år, og Jeppe er udtaget til reserve


 sendt til Vejle Amts folkeblad sammen med billeder her samt et podiebillede.