Morten Örnhagen Jørgensen er tilbage i MTBO-regi - og sikke en magt-præstation!

I weekenden d.16-18.juni blev der afholdt DM i MTBO på tre forskellige distancer: Sprint, Lang og Mellem, og Morten sikrede sig på overbevisende vis GULDET i alle tre discipliner. Dermed er Morten Örnhagen Jørgensen altså Dansk Mester i MTBO Sprint, MTBO Lang og MTBO Mellem. 

DM i Sprint MTBO blev afholdt i Dalby-området i det sydlige Kolding. Terrænet var en blanding af industri- og parcelhusområde tilsat lidt skov og åbne områder, og H21 skulle ud på 8,4 km med 19 poster. Morten Örnhagen tog sejren i 27,01 min. med 1,04 min. ned til sølvet

Langdistance blev afviklet i Marbæk Plantage nord for Esbjerg. Terrænet lå tæt på Ho bugt og var relativt flad med stier og veje af ganske forskellig kørbarhed. Her gjorde Morten kort proces på de 31,2 km med hele 44 poster, og vandt med mere end 11 min.

Afslutningsvist skulle der kæmpes om placeringerne på Mellemdistancen i Hindsgavl ved Middelfart og det er et fortrinligt terræn til en teknisk mellemdistance. Det var et godt tegnet kort og fornemme baner i et terræn, der vekslede mellem stærkt kupering og med flere små stier og spor. Morten Örnhagen fuldendte sit guld-hattrick med at vinde præcis 2 min.