Juni måned byder på mange vigtige stævner indenfor orienteringsløb, og søndag d. 4. juni blev DM Sprintstafet 2023 således afviklet i Rønde. Her dystes der i 4-mands stafet (2 damer og 2 herrer) på sprint-distancen.

Stævnepladsen var placeret på amfi-scenen i byparken med opløb og skifte på selve scenen, der også gav et godt udkig over hele byen. Det gav også rig mulighed for at heppe igennem efterhånden som ens klubkammerater kom i sigte eller spurtede sig igennem opløbet. Det var nok en lidt mere fysisk præget sprint i "Danmarks eneste bjergby", hvor kortet havde en højdeforskel på 50 m fra bund til top, så der blev løbet stærkt, men det var også tydeligt på resultaterne, at teknikken blev udfordret.

Der var lagt op til god konkurrence i D/H21 med mange stærke hold og OK Snab's stafet-hold med Jeppe Edvardsen og de tre søskende: Malin, Linus og Ida Agervig Kristiansson var én af favoritterne i kampen om den eftertragtede Guld-medalje. Der var spænding til det sidste. Snab-holdet, med Malin Agervig Kristiansson som første-løber, skifter som nr 4 efter første tur. Hun sender Jeppe Edvardsen ud på anden-turen, som vinder inde på de foranliggende hold. Så da Linus Agervig Kristiansson løber afsted på trejdeturen, er det bare med at holde fast. Det lever Linus til fulde op til, og OK Snab-holdet er i front, da Ida Agervig Kristiansson slippes ud på sidsteturen. Ida kan i ensom majestæt løbe over målstregen og dermed sikre OK Snab GULD i D/H21 DM Sprint Stafet 2023.