Der er nu sat navne på de danske løbere, der skal repræsentere Danmark til VM i Sprint i Edinburgh, Skotland, den 12.-16. juli 2024.

Derfor skal der lyde et STORT STORT tillykke til Ida Agervig Kristiansson og Malin Agervig Kristiansson, der begge er udtaget til at trække i de danske landsholdstrøjer, og give den fuld gas i Edinburghs gader og stræder, sammen med resten af det danske landshold. Og ligeledes STORT tillykke til Jeppe Edvardsen, der er udtaget til 1. reserve i Sprint og KnockOut-Sprint)

ida VM 350Udtagelsen er sket på baggrund resultaterne fra knock-out testløbet den 9. maj i Kolding, DM-sprint den 11. maj i Fredensborg og de to World Cup konkurrencer på hhv. knock-out sprint og sprint i Olten i Schweiz sidste weekend.

VM i Skotland afholdes den 12.-16. juli, og der mulighed for selv at prøve orienteringsløb i Skotland, samtidig med at man hepper på de danske løbere, med hele seks løb på programmet til WOC Tour. Tilmeldingen er åben og der kommer løbende mere information omkring løbene, transportmulighederne og programmet for dagene i det skotske på hjemmesiden her: WOC Tour 2024.

Malin 350Læs hele nyheden på DOF's hjemmeside her