U1 1 jan2024 Det andet af vinterens U1-kurser løb af stablen d.20.-21.januar med udgangspunkt fra Tingløkkeskolen i Odense. Det var "de få rå", der var med fra OK Snab: Marie, Oskar og Arn. Men når man så mødes i flok med mange andre børn og unge fra Sydkredsens klubber, er det jo ingen sag. 

Weekenden bød på sjove og udfordrende løb i Elmelunden og Langesø - blandt andet korthusk blev trænet, og så havde Toke fra OK Gorm lavet et rigtig sjovt fidusløb rundt på Tingløkkeskolens område lørdag aften.

U1 2 jan2024Men U1-weekend betyder også gemmeleg, stikbold i hallen, slikbod og bare herligt socialt samvær for både børn og voksne. Der kunne tilmed spilles bordtennis denne gang til stor fornøjelse for alle (og ganske få skader)

Én af de helt faste traditioner på en U1-weekend er at Venskabsøksen skal uddeles til den afsluttende samling, og denne gang blev det Arn, der løb med æren og øksen. Begrundelsen lød på "imødekommende, positiv, vilje og orienteringsmæssigt stor udvikling".
Sådan Arn, stort tillykke!

Næste U1-weekend er 2.-3.marts i Oksbøl, så skynd jer at sætte kryds i kalenderen og få tilmeldt i o-service. Vi håber der kommer masser af friske børn- og ungdoms-løbere med fra OK Snab denne gang, for det er bare smadder sjovt og hyggeligt at være på U1-weekend.

U1 3 jan2024Hvis du gerne vil vide mere om U1-kurserne, så kan du læse om det her (Link til U1-pjece) og ellers er det bare at spørge trænerne eller de andre børn i klubben - rigtig mange har nemlig allerede været med flere gange ;o).

På Facebook kan man også anmode om medlemsskab af gruppen "Sydḱredsens U1-gruppe", hvor informationer løbende bliver delt...og der er endnu flere billeder.


Link til billeder her