DJI 0437 lilleSikke en weekend, det har været. OK Snab har præsteret på højt niveau på så mange måder, at det er helt utroligt.

Lørdag var en mindre fraktion af klubben draget til DM Stafet 2023 ved Brahetrolleborg ved Faaborg. Det var en sindsygt varm dag, og helt befriende at komme ind under skovens skyggefulde træer, når det endelig blev ens tur. Og der blev hevet masser af metal hjem!

OK Snabs fantastiske H21-hold bestående af Jeppe Edvardsen, Linus Agervig Kristiansson og Magnus Dewett skrev intet mindre end klubhistorie ved at snuppe GULD. Der var spænding til det sidste! Magnus Dewett på sidsteturen lå i tæt kamp med OK Pan's sidstetur, men holdt sammen på det sidste og kunne løbe først over målstregen. Eva Örnhagen Jørgensen, Ida og Malin Agervig Kristiansson tog BRONZE i D21 i en mindst lige så spændende dyst om podieplaceringerne.
received 274834751991948 lille

GULD blev det også til Axel Örnhagen Jørgensen, Rasmus Edvardsen og Malthe Malik Svinth Kongsgaard i H16.Men ikke nok med det - SØLV ville vi også have med hjem til klubben. OK Snab's yngste herre-hold, H12, med Emil Skouenborg, Arn Franck og Oskar Gjørup Larsen, fik løbet sig op igennem feltet og endte på en flot 2.plads. Ligeledes kunne Thomas Skouenborg, Bjørn og Jonas Lindorf hive SØLV med hjem i H35, og Ulrika Örnhagen, Karina Skouenborg og Louise Gjørup ligeså i D35.

Og mens OK Snab-fanen blev vist frem til DM Stafet, knoklede en masse andre Snab'ere med at gøre alting klar til DM Lang i Rosenvold om søndagen. Her var OK Snab nemlig vært, og det er en stor opgave. MEN sikke en fornøjelse det var at være Snab'er til DM Lang også. Ikke nok med at vores løbere gjorde det godt i skoven - det blev præsteret lige så flot med den frivillige indsats på stævnepladsen osv. Tak til Lone og Lone for en helt igennem godkendt præstation som stævneledere.

DSC 8534 lillePå medalje-siden til DM Lang 2023 hev Eva Örnhagen Jørgensen GULD hjem i D20, og Axel Örnhagen Jørgensen sørgede for GULD'et i H16. Magnus Dewett kæmpede bravt på den lange bane, og kunne dermed tage BRONZE i H21. I D12 var det virkelig tæt - med en margin på 9sek tog Marie Fjordside Pagh SØLV. 

Stort tillykke med alle!


Eva Örnhagen har skrevet en skøn beretning fra DM Lang - læs den her og tag del i glæden og stoltheden som Snab'er:

Hold da fast for en weekend. Årets DM Lang lå i hænderne på vores fantastiske klub, og Rosenvoldskovene på nordsiden af Vejle fjord lagde terræn til den store begivenhed. Et for manges vedkommende jomfrueligt terræn med stejle skrænter, et detaljeret kurvebillede nede ved vandkanten og frodig bevoksning. Med andre ord en karakteristisk Vejle-skov.

IMG 0481 lille(Også) den dag var jeg virkelig stolt af at være snabber. Et virkelig flot arrangement, der kun kan lykkes, fordi mange hjælper til med større som mindre opgaver. Selv havde jeg privilegiet af at konkurrere i D20 klassen. Jeg havde virkelig lyst til at gøre det godt i dag på “hjemmebane” og til mit sidste Danmarksmesterskab som juniorløber. Da vi (Linus, Malin, Axel og jeg) kørte ad hovedvejen langs Vejle fjord var det med Artigeardit for fuld blæs i højtaleren, og så var konkurrencestemningen sat. Morgendisen var lettet, da den smukt placerede stævneplads viste sig med vajende vimpler og spændte folk, der vimsede rundt på pladsen, ordnede og varmede op. Der var spænding i luften.

Selv tog jeg en runde på mors børnebane som opvarmning, smagte hurtigt på de modne brombær i troen på et lille brombærboost inden start og nød at hilse på en masse velkendte ansigter på stævnepladsen og i startområdet.
DSC 8400 lilleUret talte ned, og så var jeg sendt i skoven! Allerede fra de første meter, skulle jeg holde tungen lige i munden, og jeg nåede ikke langt, før jeg så Lars Pagh stå og knipse med sit kamera. Et kort øjeblik var tankerne andetsteds, men hurtigt vendte jeg fokus tilbage til opgaven og sagde til mig selv: “Orientér Eva!” Hvert et stræk var en udfordring i sig selv, og jeg havde aftalt med mig selv fra start, at højdemeterne måtte ikke skræmme mig. De skal ædes, og alle har det hårdt.

Skoven var frodig og mindede på mange måder om øvrige vejlensiske terræner. Leret, bakket og fedt! Rigtig mange af posterne sad lige, hvor jeg forventede. Det kørte, jeg havde godt flyd og nuppede endda et par konkurrenter i skoven, så jeg havde på fornemmelsen, at jeg lå lunt til i kampen om medaljerne. Efter arenapassagen skiftede orienteringen karakter. Det blev fladt, mere lusket og dårlig sigt - med andre ord skulle kompasset for alvor i brug nu. Småstresset og lidt for kåd løb jeg afsted mod posten efter passagen uden at have helt styr på min retning. Jeg smed et minut eller to til den post. Men derfra og hjem strammede jeg op og kunne passere målstregen med smil på læben og hurtigste tid på banen!

Glad og lettet nød jeg en lækker frokost fra kiosken under den varme septembersol med Farmor, Farfar, Faster Mette og Morten, der havde lagt søndagsturen på cykel forbi Rosenvold. Der blev diskuteret vejvalg, hygget, solet, spist brombær, tjekket resultater ved skærmene, nydt en pølse i kiosken — helt enkelt stævnepladsfølelse i top!

DSC02916 lilleDet her DM var noget helt særligt! Selvom jeg måske er lidt inhabil, så mener jeg bestemt, at dette kandiderer til årets bedste stævne! Jeg har hørt og læst rigtig mange rosende ord om stævnet, og vi skal huske at tage det ind!
Den største præstation, som klubben formåede var uden tvivl stævnet selv! Men alligevel vil jeg også nævne Marie Pagh, som tog sølv i D12! Axel ÖJ, der blev Danmarksmester i H16 og Magnus Dewett, der løb sig til en bronzemedalje i Herre Eliteklassen. Tillykke! Årets DM Lang vidner om en klub med drivkraft, engagement og fremgang. Det må vi være stolte af.


Billeder fra DM stafet 2023 er her

Billeder fra DM Lang 2023 er her