div 3Sikke da en fantastisk dag for OK Snab!

99 tilmeldte Snab'ere til dagens divisionsmatch i Gråsten, hvilket betød at vi kunne sætte det stærkeste hold nogensinde i klubbens historie. Mange snab'ere havde udvist stor fleksibilitet, og løb en anden klasse ned den sædvanlige, for at vi kunne få fyldt klasserne op, og dermed sikre os point. Det var også en nødvendighed, hvis vi skulle have en chance for at kvalificerer os til DM Hold - men hvor er det bare fedt, at så mange bakkede op. Selv vores dygtige eliteløbere viste snab-farverne frem, og indkasserede vigtige point til klubben. Den fælles bustur var prikken over i'et og snakken gik både på vejen derned og hjem. 

Og vi fik hvad vi kom efter - nemlig overbevisende SEJR over Sydkredsens andre klubber i 1.division. 

Dermed ender OK Snab på en samlet 2.plads i 1.division her i Sydkredsen - og det er faktisk helt perfekt, fordi det betyder at vi skal med til DM Hold i oktober, hvor vi skal dyste mod de to bedste hold fra de to andre kredse i Danmark. 

div 2Det er en dag, hvor det er svært at gøre resultatet op i individuelle placeringer, fordi mange, både børn/unge og voksne, var flyttet til andre klasser end normalt. Men hold da op, hvor alle bare imponerede. Hvis alle 1., 2. og 3. pladser skal gøres op, vil listen bliver allenlang. Men jeg tror roligt, jeg kan sige at der var mange af vores børn og unge, der fik sig noget af en succesoplevelse idag. I de voksne klasser var der mindst lige så mange flotte og vigtige præstationer, og hvor var det bare fedt at få hilst klubkammerater langvejs fra, og i det hele taget tage del i hyggen på stævnepladsen. 

Resultaterne kan ses her

Vi havde jo håbet på dette resultat. Vi har nemlig allerede booket hytte til en klubtur til DM Hold. Tænk hvis vi kunne blive lige så mange - sikke en fantastisk oplevelse, det vil være. Men mere om det senere ;o).

Til sidst et kæmpe stort tak til alle snab'ere for at bakke op og gøre dagen til en festlig dag i klubbens farver. Vi glæder os allerede til DM Hold.

Se billederne fra dagen i en bedre kvalitet her

div 1