Nysgerrig på orienteringsløb? - Så er der nu mulighed at prøve kræfter med det.

OK Snab, Vejle Orienteringsklub, afholder nemlig et åbent træningsløb onsdag d 3.maj 2023, som en del af Dansk Orienteringsforbunds landsdækkende kampagne: "Find-vej-dage 2023".

Kort fortalt er Orienteringsløb en sport, hvor man skal finde rundt på en bane vha kort og kompas, og passerer nogle poster i den rigtige rækkefølge.

Orienteringsløb er virkelig for alle: børn, unge, voksne, eliteløbere og familier. Der kræves intet specielt udstyr for at prøve, så mød blot op i dit normale træningstøj.

Vi starter med en fælles velkomst. Det er klubbens ugentligt træning, så der plejer at være mange løbere i skoven. Børn/unge og voksne træner alle den samme aften. Der er baner i alle sværhedsgrader og man vil blive introduceret til kortet og aftenes baner af klubbens medlemmer, så alle kommer sikkert rundt i skoven.

Mødetidspunkt: onsdag d 3.maj kl 17.30 til fælles instruktion/velkomst med klubbens voksne løbere.

Mødested: OK Snabs klubhus på Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle - vi samles ved Find Vej-banneret!

Der er desuden mulighed for at deltage i fællesspisning fra ca kl 18.45/19.00 - det koster 25kr pr person. Tilmelding er ikke nødvendig.

Mod på mere?: Får du lyst til at komme flere gange, så er du/I hjerteligt velkomne.

Hvis du er barn eller ung, skal du næsten løbe med på et passende børne/unge-hold, så du kan lære de andre på samme alder at kende.

Børne/unge-grupperne er inddelt i:

• Mini (op til ca 8 år) - her deltager børn og forældre sammen.
  • Begynder og Let - indtil børnene er trygge ved at løbe i skoven selv, kan det være nødvendigt at have en forælder med - dette aftales med trænerne. Ellers kan forældrene roligt løbe en bane selv.
  • Mellemsvær/svær er typisk de ældste ungdomsløbere, der træner.

Er du voksen og har lyst til mere o-løb, så vurderer vi behovet efter aftenens løb. I maj opstartes et instruktionsforløb for voksne til træningerne i Nørreskoven, og det kunne være en mulighed at koble sig på der.

Link til Dansk Orienteringsforbund oversigt over alle Find Vej Dage 2023 arrangementer