logosnabKære ungdomsløbere!

Tiden flyver afsted og nu nærmer efterårssæsonen sin afslutning. Det har været en forrygende sæson, hvor vi har haft en masse dejlige fællestræninger om onsdagen, og hvor også rigtig mange har været ude at løbe deres første rigtige o-løb og stævner.
Senest i søndags, hvor mange var med i Viborg, og hvor det lykkedes for OK Snab at vinde bronze til DM Hold for første gang i klubbens historie!

Efter efterårsferien gearer vi lidt ned – men der er stadig mulighed for at komme i skoven. Som sædvanligt er der natløb 6 onsdage i slut-oktober og hele november. Se oversigt og husk tilmelding fra uge til uge på vores hjemmeside.
Der vil være baner for alle, også som udgangspunkt en begynder-bane – et tilbud som fortsættes hvis der er behov. Hvis man ikke har sin egen pandelampe, har vi nogle til udlån. Man kan jo prøve – det kan være ret fantastisk i en skov når det er mørkt – og man kan jo følges med en voksen så det er trygt.

Der er også Night Champ og Nat Cup Syd med tilmelding via O-service. For dem der synes at skoven er sjovest i dagslys er der lørdagstræningsløb efter nytår. Følg med på hjemmesiden.

I december vil der være lidt ekstra o-krydderi. Vi arrangerer løb, bål og hygge i skoven som juleafslutning for Ungdom d. 6/12, og der vil også traditionen tro være julenisse-fidusløb for alle d. 13/12 – hold øje med hjemmesiden.

Hen over vinteren er der tre U1 og U2-kurser sammen med vennerne i Sydkredsen. U1 er til og med 13 år, U2 til og med 16 år. Kurserne skaber trygge rammer for børnene, og det er bare en fantastisk kombination af sjov, fællesskab og orienteringsløb med gamle og nye venner. Første kursus er for U1 d. 18.-19. november i Svendborg. Vi går ud fra, at U2 er samme weekend, dog allerede fra fredag.

TAK til jer, der gik rundt og delte affaldsposer ud i september. Det gør faktisk en forskel og er med til at finansiere ungdomsløbernes deltagelse i løb og kurser. Og TAK til jer alle for mange sjove timer i skoven, både til vores træninger og til åbne løb. I 2023 har vi været flere ungdomsløbere end nogensinde før til åbne løb, og det er en udvikling vi håber fortsætter.

Efter nytår er der ungdomstræning om onsdagen ligesom sidste vinter med løbetræning for de ældste og leg i gymnastiksalen på Novaskolen for de yngste. Mere om det i næste nyhedsbrev op mod jul.

Mange glade efterårshilsner fra u-trænerne