OK Snab slår dørene op for nysgerrige, natur- og motionsglade børn og voksne, som er klar til at prøve kræfter med en ny udfordring. 

Orienteringsløb er motion for hjerte og hjerne. Hovedet får nemlig en sund udfordring, når kroppen er i bevægelse gennem skov og krat i jagten på næste post. 

Opslag2 300Orienteringsløb handler om at finde de rigtige poster i den rigtige rækkefølge - Du kan gøre det alene, eller sammen med familie og venner. For børn er det næsten som en skattejagt. 

I OK Snab står vi klar til at tage imod dig lørdag d.27.april 2024 kl 10.00-12.00, når vi inviterer til Find Vej Dagen 2024. Vi giver en introduktion til hvordan du læser kortet. Om du løber eller går er ikke afgørende, men du skal være iklældt praktisk tøj og fodtøj. Deltagelse er gratis. 

Mødestedet er Granhytten, Søndermarksvej 117d, 7100 Vejle, og banerne forløber i Sønderskoven. 
Der vil være baner i sværhedsgraderne: Begynder, Let og Mellemsvær. 

Skulle du få lyst til mere, og se hvad sporten virkelig byder på, har vi klubtræning hver onsdag kl 17.15, hvor du selvfølgelig også er meget velkommen.

Kontaktinfo: Louise Gjørup, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 22416535