Bestyrelsesmøde mandag den 29. august kl. 19:00-21:30 på Atletikstadion

Deltagere: Flemming Jørgensen, Jesper Fenger-Grøn, Lars Pagh, Lene Edvardsen, Helene Nissen, Dorthe Rosenkilde, Louise Gjørup

1. Opfølgning på WOC

Det var en stor succes, både for løberne og helt overordnet set for hele organisationen. Mange er af den mening, at Sprint-orientering er taget til nye højder. Arrangør-klubberne er heldigvis også kommet godt igennem processen. Også det gode venskab klubberne imellem er intakt, og måske endda styrke. Det internationale Orienteringsforbund, IOF, er også meget tilfredse skønt der ikke er kommet en officiel tilkendegivelse af dette. Det var en stor og god oplevelse at være med som hjælper, især fordi den sportslige del af WOC spillede. Flotte arenaer. WOC2022 har bidraget til det gode sammenhold I klubben, og det er fedt at have en fælles oplevelse af den kaliber at snakke om. Respons fra borgerne i VM-byerne er at de har følt sig godt passet på.

Vi skal have set på hvilke gode elementer/kontakter der skal bevares og bruges som afsæt fremadrettet: f.eks kontakten til kommunen, kontakten til de andre klubber, og det almene kendskab til sporten.

 

2.Stævner 2021-2024, status

DM Lang i 2023. Gediminas tegner kort i oktober. Poul har fået tilladelser til de steder vi skal være, og skoven bliver snart spærret. Hjemmesiden er igang med at blive lavet. Horsens OK er blevet lovet at få del i kortet.

Påskeløb 2024. Der arbejdes på at finde stævneledelse og banelæggere, og det sættes på dagsordnen til næste bestyrelsesmøde. Gorm OK vil gerne trække sig som arrangør, hvis det er muligt. Vi tror på at vi kan afholde arrangementet selv. Flemming melder tilbage til OK Gorm

DM weekend 2026. Sydkredsen skal ikke være vært for DM lang og stafet i 2026, men istedet i 2027. Vi fastholder vores ansøgning om DM Lang og Stafet i Munkebjerg.

Natcup Syd: vi byder ind med et natløb i Sønderskoven.

NightChamp vil gerne låne Nørreskoven til en af deres afdelinger.

Andre løb – divisionsmatcher - næste møde

 

3.Klubture efterår 2022 + klubtur(e) 2023

DM Bornholm: 45 stk inkl TVO-løbere (KOK/Melfar). Der er styr på praktikken, men dog mangler den sidste koordinering af transport.

Klubtur til Sverige i uge 42: indbydelsen er lige på trapperne. Vi kommer forhåbentlig mange Snab´ere afsted fordelt over hele klubbens bredde, lige fra mini til seniorer.

Klubture 2023: næste møde

 

4.Klubmesterskabspokaler/erindringsglas. (Louise/Helene)

Det har været til overvejelse om der skal ændres på traditionen med at have vandrepokaler med indgravering af navne samt erindringsglas til klubmestre. Det er blevet dyrere at få indgraveret, og det er en del arbejde ved at få indsamlet pokaler, osv. Det vurderes dog som værende en god mangeårig tradition, som mange sætter pris på og derfor ændres ikke i praksis med vandrepokaler og indgravering. Mht til erindringsglas ændres praksis til at man skal give tilsagn.

Til OK Snab´s sprint-klubmestre vil vi dog ikke anvende vandrepokaler, men istedet bruge medaljer.

 

5.Nye FindVej-projekter (WOC)

Gennem WOC2022 blev en sum penge afsat til Findvej-projekter. Der har været afholdt møde, og der er aftalt 9 projekter for pengene. Projekterne fordeles mellem arrangørklubberne, heriblandt 2 projekter til OK Snab. Malene Kaysen Thomsen står for disse projekter. Melfar har den koordinerende rolle i processen

 

6.FindVej dage 2022.

DOF sætter gang i en landsdækkende rekrutteringskampagne “Find Vej Dage 2022” den første weekend i september. Kampagnen giver også mulighed for rekrutteringsarrangementer i resten af september måned. Vi tilføjer træningsløbet d 14.sept i Nørreskoven som et åbent træningsløb. Louise er tovholder. Det bliver et helt enkelt koncept, hvor vi står nogle stykker klar til at tage imod deltagerne, og sende dem godt afsted på banen. Deltagere må gerne deltage i fællesspisningen mod betaling.

 

7.Status fra udvalgene

Økonomi/materiel: Der er lidt mindre på balancen end sidste år samme tidspunkt, dog er klubbens økonomi stadig sund. Overordnet set er der en lille nedgang i kontingentindtægter, færre udgifter på materiel, flere udgifter til U-kurser (heldigvis).

Talent/Elite:

Der har været mange udtagelser i hele klubben gennem året. Vi har et hængeparti med at få udarbejdet en frivillighedsstrategi og trivselspolitik til TVO handlingsplanen. Tages med på næste møde.

TVO: træningsplan for efterår/vinter er på plads takket være Jens. Der er uddelegeret træninger til de andre klubber, og også nogle fælles træninger med Horsens OK.

Ungdom: Træner-situationen er god, 11 trænere i alt fordelt på 3 trænere på let, 2 trænere på mellemsvær/svær, 3 trænere på begynder + en hjælpetræner, og så 1-2 trænere på Minitræning. Det går godt med træningerne, og der arbejdes med at implementere TBU. Der er fokus på at få de unge løbere med ud til løb og U-kurser. Der planlægges vintertræning for ungdomsløbere igen, hver onsdag kl 1715 fra Novaskolen.

Træningsudvalg: Der er gang i planlægning af klubmesterskab. Der arbejdes lige nu på planerne for Natløbstræning med OK Gorm og Vintertræningsløb.

Kort: der er styr på skovtilladelserne for onsdagstræningerne i efteråret og TVO-træningerne. Der er ikke søgt skovtilladelser til vintertræningsløb og Natløb med Gorm.

Kommunikation: Hjemmesiden skal skifte til en ny version af Joomla næste år, da vores nuværende udgave til den tid ikke supporteres længere. Henning er igang med de første forberedelser. Der arbejdes på at indsende artikler til VAF om klubbens resultater til DM’er, samt andre vigtige resultater.

Arrangement: prisen for fællesspisning sættes op til 25kr. Der vil blive et par aften-arrangementer i løbet af vinteren. For at pejle ind på emnerne udsendes en doodle med forskellige forslag, og så udvælges det på baggrund af svarene. Derudover arbejdes på en klubfest.

Formand:

Efterårets første Divisionsmatch er lige om hjørnet. Forhåbentligt kommer vi mange afsted, og kvalificerer os til finalen.

Revidering af stævnereglement: OK Snab havde indsendt mange kommentarer til det reviderede stævnereglement. Nogle af kommentarerne er taget til efterretning, men mange af dem er desværre afvist. Revisionen har ikke umiddelbart gjort reglementet så brugervenligt som håbet. Der skulle efter sigende udsendes en ny udgave af reglementet i august, og klubberne har igen mulighed for at komme med væsentligt ændringsforslag. Det er dog ikke muligt at se det nyeste udkast på DOF’s hjemmeside per 29.aug 2022.

 

8.Fuldtallig bestyrelse.

Vi arbejder på at finde en mand/kvinde i bestyrelsen, som skal repræsentere Kort-udvalget.

 

9.Evt.

Vi har nedskrevet en procedure for fastsættelse af Stafethold. Selvom der kun er 2 ungdomsløbere på et stafethold, skal der tilmeldes et hold, og så håber vi der kan findes den sidste løber. Klubben dækker de ekstra udgifter, der måtte komme ved denne fremgangmåde.

 

10.Dato for næste møde:

Onsdag d 26.okt. 2022